Gyakran ismételt kérdések

Kérdések, amire mindig is kíváncsi voltál

A gyakran ismételt kérdések segít eligazodni: a teljesség igénye nélkül igyekeztem olyan kérdéseket összegyűjteni és megadni rá a választ, ami felmerülhet benned a kreatív írással, szolgáltatásaimmal kapcsolatban. Ha még többet kérdeznél, vedd fel velem a kapcsolatot minél előbb.

Tegyük fel, hogy van egy kiváló terméked (vagy szolgáltatásod), de mégsem tudsz elérni potenciális vásárlókat, akik melletted teszik le a voksukat. Mi ennek az oka? Valószínűleg az, hogy nem tudod megszólítani a vevőjelöltjeidet, nem tudsz hatni rájuk. Aggodalomra semmi ok, ugyanis ebben segít neked a kreatív szövegírás, aminek a legfontosabb feladata többek között: a figyelemfelkeltés, érzelmi ráhatás, eladásra ösztönzés, márkaépítés és a befolyásolás. 

A szerződés szükségessége mind a két fél biztonságérzetét erősíti. A szerződésben rögzítjük, hogy pontosan mi a feladatom, milyen határidőre kell teljesítenem, milyen egyéb jogok és kötelezettségek vonatkoznak rám és rád is egyaránt. A szerződéskötés nem a bizalmatlanságot feltételezi, hanem a pontos, megbízható, követhető jogviszonyt a felek között.

Minden igény más, mint a többi, ezért nehéz lenne meghatározni egy olyan árképzést, amit mindegyik szolgáltatásomra rá tudnék húzni bármilyen egyeztetés, igényfelmérés nélkül. Az ár függ a feladat bonyolultságától, rendszerességétől és más tényezőktől egyaránt.

A szolgáltatásokat fizetheted átutalással, bankkártyával, PayPal-lal és készpénzzel egyaránt.

A szerződéskötéskor a végösszeg 30%-át kell megfizetned, a fennmaradó összeget pedig az 

Természetesen, ezt kérni sem kell. Viszont AAM (alanyi adómentes) adózó vagyok, így a számlán nem fog szerepelni ÁFA tétel.

A kívánt feladat bonyolultságától függ, de más a határideje egy weboldal elkészítésének, mint pl. egy kreatív posztírásnak valamelyik social media felületen.

A mennyiség helyett a minőség híve vagyok, ami azt jelenti, hogy inkább egy biztosabb határidőt adok meg neked, amin belül kényelmesen, hibamentesen készítem el az oldalad, minthogy gyorsan összecsapjam. Jó tanácsként javaslom, messze kerüld el azokat a kivitelezőket, akik 1-2 hét alatt összedobják a weboldaladat.

A tárhelyszolgáltató részére meg kell fizetni a domain cím (pl.: www.pelda.hu) költségét, ami 2 évente kb. 2.500-3.000 Ft. Ezen felül szintén a tárhelyszolgáltató részére kell megfizetni évente a domain címhez tartozó tárhelyet is, aminek összege függ az igényelt tárhely méretétől. 

Semmilyen hátránnyal nem jár, ha földrajzilag nem egy helyen élünk. Számos ügyfelem van, akivel nagyon ritkán találkozom személyesen, de a munkaszervezés és egyéb egyeztetés egy közösen kiválasztott platformon történik (pl.: telefon, e-mail, Viber stb.).

Toll és Pixel- Gyakran Ismételt Kérdések